București, 17 ianuarie 2019 HONOR, unul dintre e-brandurile de top de smartphone-uri, și-a consolidat poziția de lider în industrie printr-o creștere puternică în 2018, în ciuda unei recesiuni globale a industriei. Potrivit IDC[i], piața mondială a smartphone-urilor a înregistrat în primele trei trimestre ale anului 2018 o scădere de 3,1% a numărului de livrări față de anul trecut, însă HONOR a rezistat acestei tendințe, înregistrând o creștere de 27,1%. În momentul de față, HONOR se situează pe primul loc în ceea ce privește cota de piață în spațiul canalelor online mid și high-end pentru aceeași perioadă.

„Produsele HONOR ne ajută să câștigăm sprijinul celor 100 de milioane de fani din întreaga lume. Credem că HONOR va îndeplini în curând obiectivul nostru de a deveni un brand de smartphone-uri global de top 5, în decurs de trei ani, și de top 3, în cinci ani. Anul acesta, ne-am rebranduit printr-un nou logo, însoțit de sloganul „HONOR MY WORLD”, și avem o nouă misiune; aceea de a crea o lume inteligentă care aparține tinerilor din întreaga lume. Noua noastră identitate vizuală va continua să aibă ecou și să contribuie la accelerarea dezvoltării brandului nostru”, a declarat George Zhao, președinte HONOR.

George Zhao, la HONOR Fans Fest din Beijing, după lansarea HONOR View20 din China

Lansarea globală a HONOR View20 va avea loc pe 22 ianuarie la Paris. Modelul vârf de gamă aduce tot ce este mai nou în materie de inovație și creativitate din partea HONOR. Încă de la începuturile sale, HONOR a făcut istorie, conducând revoluția smartphone-urilor în ceea ce privește inteligența artificială (AI), performanța și design-ul de produs.

Evoluția HONOR în materie de AI

AI este și va rămâne cea mai mare inovație din industrie. Potrivit unui studiu realizat de PwC[ii], se estimează că AI va contribui la economia globală cu până la 15,7 trilioane de dolari până în 2030. Identificând această tendință majoră, HONOR a lansat recent, odată cu modelul HONOR View20, o cameră foto AI revoluționară. Dispozitivul utilizează puterea de calcul AI și puterea de procesare grafică activate de dual-ISP și dual-NPU din chipset-ul Kirin 980, pentru a combina esența mai multor fotografii realizate de prima cameră de 48MP din lume (alimentată de senzorul Sony IMX586) și pentru a crea o imagine AI de 48 MP, de tipul ultra-high-definition.

De-a lungul anilor, HONOR a uimit printr-o succesiune de descoperiri importante în materie de AI. În decembrie 2016, HONOR a lansat HONOR Magic, primul smartphone din industrie cu sistem AI „Magic Live”, capabil să verifice ecosistemul, să învețe cum să colaboreze cu companii și să ajute la proiectarea aplicațiilor pentru cloud. Un an mai târziu, HONOR a trecut la nivelul următor și a încorporat în HONOR View 10 un chipset AI, Kirin 970, permițând recunoașterea scenelor și capacități de auto-învățare. Dotat cu același chipset AI, HONOR 10 dispune de o cameră foto duală AI 2.0 cu două obiective și de o tehnologie de segmentare semantică a imaginii, o premieră în industrie, care poate recunoaște în timp real peste 500 de scenarii din 22 de categorii.

Evoluția HONOR în ceea ce privește performanța

HONOR aduce în mod continuu upgrade-uri hardware și software de ultimă oră smartphone-urilor sale pentru a oferi consumatorilor o performanță neîntreruptă. HONOR a echipat modelul vârf de gamă HONOR View20 cu Link Turbo, care utilizează date AI și volume mari de date pentru a analiza automat comportamentul utilizatorilor în timpul utilizării și condițiile rețelei. Acest lucru le permite să treacă fără probleme la rețelele Wi-Fi sau 4G și să crească viteza de descărcare, folosind simultan ambele rețele.

În plus, HONOR a lansat anul trecut o serie de tehnologii high-end. GPU Turbo, lansat în iunie 2018, este o soluție revoluționară de integrare hardware-software care crește cu 60% puterea de procesare grafică, reducând în același timp consumul de energie SoC (System on Chip) cu 30%. HONOR a lansat  și sistemul de răcire pe bază de lichid, dotat cu un design termic pe 9 straturi și o conductă de răcire cu lichid de tip PC. Acesta oferă o creștere cu 41% a disipării căldurii și o reducere cu până la 10°C a temperaturii procesorului pentru telefoanele mobile.

Evoluția HONOR în design-ul de produs

HONOR acordă prioritate designului produselor sale atât din punct de vedere al funcționalității, cât și al esteticii. HONOR View20 este combinația perfectă a celor două. Modelul HONOR View20 vine cu o tehnologie a ecranului complet nouă, All-View Display, cu un design inovator ce integrează camera frontală în ecran, și un gradient de culoare viu și dinamic în formă de V, oferit de tehnologia nanolitografică.

HONOR a fost încă de la început în top în ceea ce privește cursa pentru un ecran full-fiew autentic, chiar de la adoptarea ecranului 18:9 fără ramă al modelelor HONOR 7X și HONOR View10 în 2017. Nu după mult timp, HONOR a lansat HONOR 10 cu ecran decupat, extinzând și mai mult zona de afișare.

HONOR a dominat prin design-ul elegant al smartphone-urilor încă de la introducerea culorilor Sapphire Blue la HONOR 8 în 2016 și Glacier Gray la HONOR 9 în 2017. Apoi, HONOR a trecut dincolo de culorile uni și a lansat HONOR 10 și HONOR 10 Lite cu variații de culoare în continuă schimbare, precum și HONOR 8X care are o textură dublă.

Despre HONOR

HONOR este unul dintre e-brandurile de top de smartphone-uri, aparținând Huawei Group. Brandul se poziționează sub sloganul „For the Brave” și a fost creat pentru a satisface nevoile nativilor digitali, prin produse optimizate pentru internet care le oferă utilizatorilor o experiență superioară, îi inspiră, le dezvoltă creativitatea și îi impulsionează pe tineri să-și îndeplinească visele. Pentru a reuși acest lucru, HONOR operează într-un mod diferit și curajos și face pașii necesari pentru a le oferi clienților săi tehnologii inovatoare.

Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați HONOR online la adresa www.hihonor.com sau urmăriți-ne pe:

https://www.facebook.com/honorglobal/

https://twitter.com/honorglobal

https://www.instagram.com/honorglobal/

https://www.youtube.com/c/honorofficial/

[i]International Data Corporation (IDC) (2018) Worldwide Quarterly Mobile Phone Tracker 2018 Q3 from https://www.idc.com/tracker/showproductinfo.jsp?prod_id=37

[ii]PricewaterhouseCoopers (PwC) (2018) Artificial Intelligence Predictions 2019 Report from https://www.pwc.com/us/en/services/consulting/library/artificial-intelligence-predictions-2019.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *