• Două noi funcții captivante anunțate în cadrul CES 2019
  • Modul HLG Photo permite obținerea unui interval dinamic mai larg
  • Modul High Resolution creează detalii excepționale


București, 07 ianuarie 2019 – După anunțul făcut în cadrul Photokina 2018, Panasonic prezintă la CES 2019 două funcții cheie suplimentare ale aparatului foto mirrorless full-frame LUMIX S. Aparatele foto mirrorless full-frame LUMIX S și obiectivele vor fi disponibile de la sfârșitul lunii martie 2019.

Un stil complet  nou de exprimare fotografică

Noul mod HLG Photo al aparatului LUMIX S permite fotografierea într-un interval dinamic mai larg. Acest lucru facilitează o expresie cromatică vie și precisă, care se apropie extrem de mult de memoria vizuală, reproducând în aceeași imagine atât zonele extrem de luminoase, cât și zonele întunecate.

Fotografiile HLG sunt generate ca fișier HSP, permițând redarea unor imagini pline de viață pe cele mai recente modele de televizoare 4K Panasonic compatibile cu modul HLG, prin intermediul unei conexiuni cu cablu HDMI, precum și pe alte dispozitive care permit redarea modului HLG. Această funcționalitate este ideală pentru fotografii care doresc să facă o impresie excelentă cu prezentările lor foto pe televizoare cu compatibilitate HLG.

Detalii uluitoare

Modul High Resolution este ideal pentru fotografierea peisajelor sau obiectelor de artă cu detalii delicate. Profitând de mecanismul Body I.S. (stabilizator de imagine), opt imagini consecutive sunt preluate în mod automat în timpul mișcării senzorului. Aceste opt imagini sunt apoi sintetizate într-o singură imagine prin intermediul noii opțiuni Venus Engine, care dispune de procesarea semnalului la mare viteză. Prin urmare, detaliile precise sunt reproduse fidel pentru a fi ulterior salvate într-o imagine extrem de naturală.

Având în vedere situațiile în care peisajul include lucruri în mișcare, sunt disponibile sub-opțiuni pentru atenuarea neclarității generate de mișcarea rapidă, astfel încât fotografii pot utiliza acest mod la fel ca în situațiile în care fotografiază într-un mod normal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *