Oracle Corporation a anunțat ieri, 17 decembrie 2018 rezultatele financiare înregistrate în trimestrul 2 din anul fiscal  2019.

Veniturile totale au ajuns la valoarea de USD 9,6 mld, în creștere cu 2% în valoare valutară constantă, comparativ cu trimestrul al doilea din anul fiscal precedent. Veniturile din serviciile cloud (Cloud Services), licențele de suport (License Support), licențe cloud (Cloud License) și din licențele de servicii de tip cloud utilazate local (On-Premise License) au crescut cu 1%, ajungând la USD 7,9 mld.

La raportarea veniturilor, CEO-ul Oracle, Mark Hurd, a subliniat: “Aplicațiile ERP (Planificarea Resurselor Companiei) din cadrul companiei Oracle, Fusion ERP și NetSuite ERP, au înregistrat o creștere a veniturilor de 32% în trimestrul al doilea. Cu aproape 6.000 de clienți Fusion ERP și peste 16.000 de clienți NetSuite ERP, Oracle este liderul clar în aplicațiilor ERP cloud. ERP a fost întotdeauna cel mai mare segment al afacerilor cu aplicații pentru companiile tech, astfel încât avem suficient loc pentru a crește, pe măsură ce clienții migrează de la ERP-ul lor tradițional spre ERP-ul Oracle Fusion”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *