Prelucrarea metalelor cu laser este una dintre cele mai moderne metode de taiere a produselor din tabla. Tehnologia de debitare laser  implica utilizarea unui fascicul de putere reglabila, care este directionat spre suprafata de tratat si actioneaza asupra  materialului cu un grad foarte ridicat de precizie. Compania Analko Aluminium Industry SRL efectueaza astfel de lucrari de inalta calitate. Cel mai obisnuit tip de echipament utilizat in acest domeniu este masina de debitare tabla  CNC si stantare CNC ).

Corpul de lucru al masinii (capul cu laser) este controlat de un microprocesor si, in conformitate cu un anumit program, se deplaseaza pe suprafata materialului care urmeaza sa fie prelucrat. Pentru a lucra cu tevi, grinzi si alte structuri cu geometrie complexa, sunt  utilizate masini specializate care pot produce o taiere laser de-a lungul intregii lungimi a piesei care trebuie prelucrata.

Aplicarea produselor finite

Datorita inaltei precizii, tehnologia laser este aplicata la o mare varietate de confectii metalice, cum ar fi cupru, otel, alama, aliaje de aluminiu, cat si nemetalice plastic, tesatura, plexiglas, lemn. Semifabricatele din metal obtinute in acest mod,  sunt utilizate cu succes in industria petrolului si gazului, ingineriei, metalurgiei, instrumentarii, agriculturii si multe alte industrii.

Avantajele produselor noastre

Taierea metalului cu laser apartine categoriei tehnologiilor moderne, a caror utilizare este posibila pentru metale cu aproape orice caracteristica, de exemplu, rigiditate scazuta, fragilitate sporita, grosime mare a foii (pana la 20 mm), precum si structuri metalice nestandardizate. Produsele finite au numeroase avantaje, deoarece pe suprafata lor este complet absenta orice tip de deformare fizica, contururile produselor fiind  precise si de inalta calitate. De asemenea, pot avea o forma complexa, deoarece taierea cu laser permite crearea a aproape oricarui design.

Avantajele companiei Analko Aluminium Industry SRL

Taierea cu laser a metalului, a carui pret este destul de accesibil, in compania Analko Aluminium Industry SRL  este realizata pe echipamente europene de inalta calitate, cu o mare functionalitate. Specialistii experimentati monitorizeaza cu atentie procesul tehnologic, respectand toate setarile specificate. Astfel, pot oferi clientilor numeroase beneficii. Se poate debita cu laser otel inoxidabil, tabla zincata si o gama larga de alte materiale, inclusiv metale moi si ductile.

Se poate crea atat o singura piesa, cat si productii in serie a pieselor. Procesul de instalare a echipamentelor pentru taierea acestora sau a altor parti este in mare parte standardizat, si prin urmare, timpul petrecut pentru lucrare va fi minim. De asemenea, o astfel de tehnologie, nu lasa practic deseuri, avand avantajul de a folosi intregul material.

O astfel de metoda de taiere nu este adecvata pentru metalele cu o grosime mai mare de 20 mm. Atunci cand se proceseaza materialele cu laser, nu este posibila tragerea materialului sau evacuarea acestuia, iar pentru acest lucru exista un specialist.

Specialistii Analko Aluminium Industry SRL  nu numai ca iti vor procesa rapid comanda de taiere cu laser a materialelor, ci, iti vor livra si produsele la locul pe care l-ai specificat si iti vor oferi suport tehnic cuprinzator in toate etapele de productie. Preturile pentru munca efectuata la firma Analko Aluminium Industry SRL  sunt acceptabile.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *