Yamamay prezintă noua colecție de lenjerie intimă din dantelă și pijamale din materiale pufoase și confortabile perfecte pentru cea mai festivă perioadă a anului.

Colecția de iarnă îmbină în mod armonios dantela cu satinul care prin textura ușoară și fină la atingere poate fi integrat cu ușurință în ținutele pentru Crăciun și Revelion. Dantela, croiurile și materialele cu inserții lucioase conferă sezualitate și sunt perfecte pentru un outfit nonconformist.

Colecția de iarnă este completată de pijamalele din materiale pufoase și plăcute la atingere. Pentru că acasă confortul este cel mai important, pe lângă aspectul estetic trebuie să primeze funcționalitatea, așadar pijamalele au croieli lejere care permit libertate de mișcare pentru un somn odihnitor. În plus datorită printurilor jucășe pot reprezenta cadouri ideale pentru cei dragi.

Yamamay s-a lansat în anul 2001, la ideea omului de afaceri italian Gianluigi Cimmino. În România, brandul a apărut pe piață în 2016, singurul magazin fiind actualmente în București, în ParkLake Shopping Center. Misiunea brandului este să cucerească inimile femeilor prin profesionalism, produse de calitate și prețuri accesibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *