In zilele noastre masina numai este un moft, este un mod de a ajunge in timp util la destinatie si de a iti rezolva in mod rapid problemele cotidiene. Poti ajunge unde iti doresti la volanul unei masini, trebuie doar sa ai un permis de conducere, poti la orice ora sa ajungi unde iti doresti fara sa fie nevoie sa apelezi la mijloacele de transport in comun, la prieteni sau la taxiuri. Cu o masina iti poti face o vacanta frumoasa, nu trebuie sa te trezesti cu o ora inainte sis a stai in statie dupa mijloacele de transport in comun. Cu ceva ani in urma o masina personala reprezenta un lux pe care foarte putini si-l putea permite, acum aproape oricine detine o masina, este un lucru normal avand in vedere viteza cu care se desfasoara lucrurile in acest secol. Chiar daca o masina reprezinta un avantaj pentru orice posesor de persmis, avand in vedere faptul ca una noua poate implica costuri destul de mari, te poti orienta ca locuitor al capitalei catre un serviciu de rent a car Bucuresti pe termen lung, in acest fel vei economisii atat timp cat si bani, nu vei fi nevoit sa achiti de prima data contravaloarea masinii, o poti inchiria cateva luni, iar dupa se vor calcula costurile si la sfarsitul perioadei vei putea intra in posesia autoturismului. Grijile pretului foarte mare al masinii vor disparea cu ajutorul celor de la Rent-a-car-otopeni.ro companie de inchirieri masini bine cotata pe piata din capital, acestia iti pun la dispozitie o multime de oferte special pe care nu le vei putea refuza.

 

Cine este Rent-a-car-otopeni.ro?

In primul rand este printre primele societati de pe piata de inchirieri masini din capitala cu o experienta de peste 10 ani, acestia iti ofera cea mai buna varianta de rent a car Bucuresti de care te vei putea bucura in orice moment. La ei vei gasi o flota extreme de variata de masini, iti poti alege modelul dorit din peste 100 de modele. Masinile ce fac obiectul serviciului de inchirieri auto, pot fi livrate atat in aeroportul din Otopeni cat si in capitala.

Cine poate beneficia de serviciile acestora?

Acestia ofera un serviciu de inchirieri masini care se adreseaza in mod special persoanelor fizice, insa si persoanele juridice pot conta pe ei la cerere pentru inchirieri auto pe termen lung. Aceleasi servicii de cea mai buna calitate sunt oferite fiecarei categorii de personae, de asemenea masinile de inchiriat pot fi oferite si impreuna cu serviciile unui sofer de la companie. Veti beneficia din colaborarea cu ei de cele mai inalte servicii si oferte din punct de vedere al calitatii.

De ce ai inchiria de la ei o masina?

Sa presupunem ca abia ai obtinut un permis de conducere iar bugetul pe care il ai la dispozitie nu iti ofera posibilitatea sa iti cumperi momentan propria masina, in acest sens poti colabora cu Rent-a-car-otopeni.ro pentru inchirierea uneia pe termen lung, pentru acest tip de serviciu vei putea platii numai 10 euro pe zi pentru o masina din gama economica. Pe toata perioada te vei putea folosii de autoturism fara sa ai impusa o anumita limita de km de parcurs.

Ajungi in tara din strainatate si nu ai cu ce sa te deplasezi? Apeleaza cu incredere la serviciile oferite de rent-a-car-otopeni.ro in acest fel vei avea masina direct in aeroport daca aterizezi aici la data si ora stabilita, aceasta va veni cu asigurari incluse si cu plinul de carburant. De asemenea daca esti om de afaceri si urmeaza sa ajungi in Romania pentru a semna cateva contracte, poti conta pee i pentru inchirierea unei masini de lux pentru a face o imagine cat mai buna la intalnire. Ai posibilitatea ca la ei pe site sa iti alegi masina pe care o doresti, iar in functie de perioada tarifele pot scadea, cu cat aceasta va fi una mai mare cu atat pretul de achitat va fi mai mic. Exista numeroase avantaje care te fac sa apelezi cu incredere la ofertele de rent a car Bucuresti de la Rent-a-car-otopeni.ro

Ce avantaje iti ofera in comparatie cu alte firme?

Preturi mici – deoarece acestia isi respecta clientul stiu intotdeauna sa iti ofere cel mai bun raport intre pret si calitate. De exemplu masinile din clasa economica pentru perioade mai lungi de 20 de zile se pot inchiria cu numai 10 euro pentru fiecare zi de inchiriere. Au cea mai mica garantie de pe piata, in comparative cu alte companii de inchirieri auto este o suma foarte mica, aceasta porneste de la 50 de euro si poate creste pentru masinile din gama de lux, la sfarsitul perioadei daca masina este in regula si nu prezinta probleme, garantia se va restituii in totalitate.

Transparenta – avand in vedere faptul ca in afaceri este importanta transparenta, cei de la rent-a-car-otopeni.ro dau dovada de ea de fiecare data, contractul dar si clauzele cuprinse in acesta sunt afisate pe site, la cererea clientului o copie poate fi trimisa la adresa de email. Costul total pe care ilo veti avea de platit se regaseste pe site, asadar nu trebuie sa va faceti griji in privinta unor taxe suplimentare pe care sa le achitati.

Diversitatea flotei – avand in vedere ca cei care opteaza pentru Rent-a-car-otopeni.ro ca si partener de calatorie vin din diferite categorii sociale, agentia pune la dispozitie o flota cat se poate de variata, vei avea posibilitatea sa inchiriezi din peste 100 de modele, masini foarte bine intretinute cu putini km la bord si cu un an nou de fabricatie. De la masini economice si pana la modele de lux te vor astepta sa le inchiriezi. Poti allege tipul de motorizare, consumul de carburant sau chiar transmisia masinii, in flota vei gasi atat modele manual dar si masini automate.

Flexibilitatea – masinile din flota se pot livra indifferent de ora, de asemenea daca doriti sa faceti rezervarea unui autoturism la o ora tarzie, veti putea sa o faceti Rent-a-car-otopeni.ro are un program de lucru non stop. Vei beneficia de un program 24 din 7 si de asistenta non stop pe toata perioada cat ,masina se afla la tine. Asigurarile, anvelopele de iarna si orice ai nevoie pentru o calatorie lipsita de griji vor fi incluse in pret, de asemnea daca vei calatorii cu un copil minor poti solicita scaun de copil in functie de varsta acestuia.

Fara multa birocratie – daca ai auzit de firme de rent a car Bucuresti care la inchiriere te pun sa semnezi o multime de hartii, sau mai mult decat atat trebuie sa te deplasezi la sediul lor pentru inchiriere, la Rent-a-car-otopeni.ro nu va trebuii sa semnezi decat facture si contractual, sa verifici masina inainte de a semna sis a pleci linistit in calatorie, autoturismele se livreaza atat in aeroport cat si la locatia clientului, nu va mai fi nevoie sa te deplaezi la sediul companiei sis a pierzi timp pretios.

Siguranta – avand in vedere ca pentru ei siguranta clientului este pe primul plan, dupa fiecare inchiriere masinile sunt verificate temeinic in serviceuri specializate pentru a fi lipsit de griji. De asemenea inspectiile tehnice periodice sunt efectuate la fiecare 6 luni. Daca vrei sa vezi flota lor de inchirieri auto poti viziona pe Rent-a-car-otopeni.ro/masini-de-inchiriat-si-preturi aici vei gasi afisate tarifele in functie de perioada, conditiile de inchiriere dar si flota de masini pe care ti-o pun la dispozitie.

Profesionalismul este de asemenea cartea de vizita a companiei, ei sunt o echipa cu experienta si de fiecare data primesc recenzii pozitive din partea tuturor clientilor cu care intra in contact. De la angajatii societatii vei putea sa primesti lamuriri cu privire la orice tine de domeniul serviciului de rent a car Bucuresti Otopeni.

Ce masini vei gasi in flota?

In cele peste 100 de modele disponibile in parcul companiei poti gasi de la modelele locale cum ar fi Dacia Logan si pana la masinile de lux sau cele de 9 sau 12 locuri. Ai optiunea sa inchiriezi o masina cu sofer la un pret cat se poate de avantajos de fiecare data. Masinile din clasa business sunt si ele disponibile, acestea sunt in numar de 10 , disponibile cu sau fara sofer, cu siguranta aceste modele satisfac si cerintele celor mai pretentiosi dintre clienti. Evident ca masinile difera destul de mult in functie de model, aspect , an de fabricatie sau numar de locuri pentru pasageri. La inchirierile pe termen lung, care se adreseaza in special persoanelor fizice se poate solicita chiar inchirierea unei flote pentru angajati, in pretul pe zi al masinii vor fi incluse toate reviziile si intretinerea acesteia, de asemenea si asigurarile. Pe langa avantajele descries mai sus vei avea parte si de asistenta rutiera pe toata perioada inchirierii dar si de garantia unui serviciu cat se poate de calitativ cu siguranta alegandu-I ca parteneri nu vei avea parte de neplaceri. Vei avea de asemenea parte de discretie, autoturismele din flota lor nu sunt inscriptionate cu numar de telefon sau cu stickerul firmei. Autoturisme echipate foarte bine, extreme de confortabile care te asteapta la taridfe cat se poate de competitive, asigurari casco si rca iar predarea si preluare autoturismului se ofera gratuit in aeroport dar si pe raza localitatii. Autoturismele sunt periodic inoite cu modele mai noi, asadar poti conta in permanent ape masini fiabile si de cea mai buna calitate, acestea respecta normele de poluare impuse de legislatia din tara noastra.

Cum poti inchiria de la ei o masina?

Daca in urmatoarea perioada ti-ai planificat o excursie in Romania si vei ateriza in aeroportul din Otopeni, te poti baza oricand pe cel mai rapid serviciu de rent a car Bucuresti de la Rent-a-car-otopeni.ro , rezervarea o poti face destul de simplu accesand siteul si alegandu-ti perioada de inchiriere, vei avea parte de transparenta si de toate informatiile de care ai nevoie, asadar pentru cele mai bune oferte nu ezita sa ii contactezi. De asemenea in functie de perioada de inchiriere si de masina de care ai nevoie, vei putea sa beneficiezi de o oferta personalizata. Daca alegi sa inchiriezi in luna decembrie a acestui an vei avea parte de o oferta de minus 20 la suta din costul total.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *