Odata patrunsi intr-o gospodarie, soriceii iti pot da numeroase batai de cap, in special daca sunt femele si masculi, deoarece in scurt timp pot aparea cateva sute, ei ajungand la maturitate in doar doua luni.

Atunci cand rozatoarele au patruns in podul casei mele, am incercat sa folosesc diferite metode chimice, dar mi-am dat seama ca nu pot reusi singur sa castig aceasta lupta. Asa am hotarat sa apelez la ajutorul celor de la DDD, vazusem deja ca preturi servicii deratizare sunt mici, asa ca nu mi-am facut niciun fel de grija in privinta banilor.

Cu ceva timp in urma incercasem sa folosesc anumite dispozitive care emit unde electromagnetice impotriva rozatoarelor, dar am renuntat, ele fiind destul de costisitoare si nu aduceau niciun rezultat pozitiv.

Majoritatea oamenilor tind sa foloseasca metode chimice pentru a indeparta soarecii din locuinta, insa metodele ecologice pot avea rezultate la fel de bune. Bunica imi spunea ca aceste rozatoare nu pot suporta mirosul de menta, asa ca am incercat sa le intind o astfel de capcana, insa fara rezultat.

Odata ajunsi cei de la DDD, niste specialisti in deratizare ecologica, au reusit sa imi curete casa in doar cateva ore, cat timp eu am fost la o plimbare, sa ma relaxez si sa uit de toate noptile in care nu puteam dormi din cauza zgmotului produs de rozatoare.

Daca intampinati aceeasi problema ca si mine, va recomand sa apelati la aceasta companie, care in surt timp va poate scapa de soarecii si insectele ce misuna prin gospodaria dumneavoastra. Angajatii va pot oferi numeroase sfaturi pentru a preveni aparitia rozatoarelor in casa, asa ca puteti sa ii intrebati daca aveti nelamuriri. Daca va ganditi la pretul pe care trebuie sa il platiti pentru deratizare,ei bine, el depinde de suprafata infestata, iar angajatii firmei o sa faca rapid toate calculele necesare. Nu uitati, DDD va scapa rapid de probleme, nu ezitati sa ii contactati pentru rezultate de durata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *