Eu sunt una din acele persoane care schimba foarte des incaltamintea. Acest lucru se intampla pentru ca mi se deterioreaza repede si trebuie mereu sa le inlocuiesc. Nu stiu de unde am capatat acest ‘’talent’’ de a strica incaltamintea in acest fel, cert este faptul ca asta m-a determinat sa caut doar incaltaminte la preturi accesibile, pentru ca nu vreau sa dau faliment, daca intelegeti ce vreau sa spun.

Recent, am gasit incaltaminte dama ieftina, pe Evernisaj.ro – toate produsele acestora sunt second hand si sunt la preturi extrem de accesibile, astfel incat sa poti da un refresh garderobei oricand doresti: geci, pantaloni, genti, pulovere, tricouri si chiar si echipament sportiv – gasesti tot ce iti doresti la ei pe site.

Nu trebuie sa va lasati pacaliti de termenul ‘’second hand’’, deoarece produsele sunt verificate cu atentie, astfel incat sa nu prezinte niciun semn vizibil de purtare. De asemenea, unele produse vin direct cu eticheta, deci nici macar nu sunt purtate. Cu siguranta vei gasi ceva si pe gustul tau, deoarece gama de produse este foarte vasta.

Am descoperit produse foarte faine in categoria lor de ghete dama, dar si in categoria pantofi dama – de unde mi-am achizitionat si eu cateva perechi (stiti povestea cu pantofii deteriorati). Pot spune ca sunt multumita de alegerea facuta, numerele mi s-au potrivit si incaltamintea era intr-o stare foarte buna.

In ansamblu, am ramas placut surprinsa de ceea ce am descoperit pe Evernisaj.ro – magazin online de haine si accesorii second hand. Gasesti haine, incaltaminte sau accesorii de la cele mai iubite firme (care s-au adunat intr-un singur loc), inclusiv de la branduri ce nu au inca magazine in Romania. Pentru mine, asta este un lucru foarte ok, deoarece imi place sa gasesc achizitionez lucruri unicat.

Daca vrei sa iti achizitionezi incaltaminte la preturi rezonabile, nu ezita sa le iei de pe Evernisaj.ro – deoarece produsele, chiar daca sunt second, prezinta o stare foarte buna, fara urme de uzura. De fapt, nu o sa vedeti niciodata haine rupte sau cu defecte evidente, deoarece produsele sunt atent verificate inainte, iar in caz ca prezinta nereguli, nu sunt puse la vanzare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *