• Energizer® ajunge la 18 modele de telefoane disponibile pe piața din România
  • Telefoanele sunt disponibile în 11 rețele partenere şi magazine online și în cadrul magazinelor proprii Internity

București, 25 octombrie 2018 – Avenir Telecom, unul dintre cei mai mari distribuitori de telefoane, accesorii pentru telefoane mobile şi servicii de telecomunicaţii din România, își completează gama de telefoane Energizer®, cu 8 modele noi cu specificații de top. Odată cu introducerea acestor modele în portofoliu, Avenir Telecom ajunge la un număr de 18 telefoane Energizer®, 7 feature phone și 11 smartphone, disponibile pe piața din România.

Modelele nou introduse în portofoliu au o durată mare de viață a bateriei și sunt oferite utilizatorilor finali împreună cu accesorii de protecție, la cele mai înalte standarde de calitate. Telefoanele sunt destinate utilizatorilor activi, care îşi doresc dispozitive rezistente, performante, de calitate și cu feature-uri specifice modelelor high-end, dar la un preţ mai bun.

Noile telefoane întregesc gamele Energizer® Power Max, Energizer® Hardcase și Energizer® Energy, lansate în luna februarie pe plan local, consolidează poziția Energizer® în piață și sunt menite să răspundă și mai bine nevoilor utilizatorilor finali.

Cum sunt repartizate noile telefoane:

  • Gama Energizer® Power Max primește modelele Power Max P490S, Power Max P490 și Power Max P20.

Între telefoanele mobilele lansate de Avenir Telecom, vedeta este modelul Energizer® Power Max P490S, primul smartphone 4G cu ecran impresionant de 4,95 inci și un raport de aspect de 18:9. Telefonul are una dintre cele mai puternice baterii existente pe piață, de 4.000 mAh, 4 camere (două ventrale și două dorsale) și dispune de funcția de deblocare prin amprentă.

Utilizatorii modelului nu trebuie să se îngrijoreze că vor rămâne fără baterie, deoarece aceasta poate să dureze până la 16 zile în modul stand-by și oferă până la  10 ore de utilizare continuă. Telefonul este dual SIM și dispune de un slot dedicat pentru carduri SD de până la 32 GB.

Cu peste 2 milioane de aplicații ce pot fi descărcate de pe Google Play, telefonul poate fi personalizat pentru a se potrivi exact pe placul utilizatorilor.

Un alt punct de atracție al smartphone-ului Energizer® Power Max P490S îl reprezintă cele 4 camere: 2 pe partea din spate (8MP + 0,3MP) și 2 poziționate ventral (5MP + 0.3MP), care permit utilizatorilor să surprindă fiecare detaliu.

Telefonul este dotat și cu un senzor de proximitate care detectează schimbarea distanței dintre telefon și alte obiecte și cu un accelerometru (senzor de orientare) care detectează felul în care este ținut telefonul, poziția și viteza acestuia.

Specificații

Energizer® Power Max P20 – telefon și power bank

Un alt model care impresionează este Energizer® Power Max P20.  Un feature phone cu baterie mare, care poate fi folosit și ca power bank pentru încărcarea altor telefoane.

Noul model uimește prin bateria sa de 4.000 de mAh, menită să asigure 40 de ore de convorbiri (utilizare continuă) și până la 31 de zile în mod stand-by. Ușor de folosit și compact, modelul are o grosime de 17,5 mm și o lățime de 55 mm, ecranul având o diagonală de 2,8 inci. Camera dispozitivului este VGA (basic) și poate surprinde imagini din cele mai importante momente ale zilei. Telefonul are Radio FM, slot dedicat pentru carduri de până la 32 GB și permite stocarea și redarea de fișiere audio în format MP3.

Specificații

– Gamei Energizer® Hardcase i se adaugă modelul Energy 100, un telefon puternic și compact, dual SIM, certificat IP-54, lucru care îi oferă protecție împotriva stropirii cu lichide, rezistență la praf și la șocuri, telefonul rămânând intact în urma unui impact de la o distanță de până la 0,8 metri.

Energizer® Energy 100 este un telefon pe care utilizatorii se pot baza. Bateria asigură până la 11 ore de convorbiri continue și poate rezista până la 300 de ore în mod stand-by. Modelul este perfect atât pentru utilizatorii mai puțin experimentați, cât și pentru cei obișnuiți cu sistemul de operare Android. Ecranul de 2,4 inci este potrivit pentru persoanele care caută un telefon ușor de transportat și care poate fi utilizat cu o singură mână în aproape orice situație.

– Gama Energizer® Energy este completată de 4 modele noi: Energy E500, Energy E500S, Energy E10+ și Energy E11. Toate telefoanele sunt livrate cu accesorii de protecție, precum geam securizat și carcasă antișoc.

 

Între modelele nou introduse în gama Energy se remarcă modelul E500S, dual SIM care rulează un sistem de operare Android 8.0 (Oreo). Acesta este ultra slim, cu o grosime de 8,6 mm, oferă o capacitate de stocare de 8 GB, ce poate fi extinsă printr-un card MicroSD de până la 64 GB, iar bateria asigură funcționare telefonului până la 200 de ore în modul stand-by și până la 6 ore de utilizare continuă. Cele două camere, una pe partea din spate (8MP) și una pe partea din față (5MP) oferă o experiență plăcută utilizatorilor care vor să imortalizeze momentele preferate.

Telefoane mobile Energizer® sunt disponibile, în prezent, la: Flanco, eMAG, Altex, Media Galaxy, EuroGSM, evoMAG, Cel.ro, Elefant.ro, PCGarage.ro, Auchan și Bayern Mobile Solution.

Cu o experiență de 29 de ani în industria de telefoane mobile și cu peste 20 de milioane de telefoane și accesorii vândute la nivel mondial, în 65 de țări, Avenir Telecom, produce și distribuie telefoane mobile, sub licența Energizer®, din anul 2017. În România, compania Avenir Telecom este prezentă de 21 de ani.

Mai multe informații despre noile modelele de telefoane Energizer® găsiți pe  http://www.energizeyourdevice.com/en/home/

Despre Avenir Telecom

Avenir Telecom este unul dintre cei mai mari distribuitori de telefoane, accesorii de telefoane mobile şi servicii de telecomunicaţii din România şi subsidiara locală a grupului francez Avenir Telecom SA (AVT:PAR), unul dintre cei mai mari distribuitori de echipamente și servicii de telecomunicații din Europa şi producătorul şi distribuitorul accesoriilor şi telefoanelor Energizer®.

În România, Avenir Telecom operează unul dintre cei mai mari retaileri GSM, Internity, cu o rețea națională de 49 de magazine. Internity oferă produsele și serviciile operatorului de telefonie mobilă Telekom România, precum și o gamă extinsă de telefoane și accesorii GSM sub marca proprie Energizer®.

© 2018 Energizer. Energizer and certain graphic designs are trademarks of Energizer Brands, LLC and related subsidiaries and are used under license by Avenir Telecom. All other brand names are trademarks of their respective owners. Neither Avenir Telecom nor Energizer Brands, LLC is affiliated with the respective owners of their trademarks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *