Adaptabilitate suprema si spatiu economisit? Bineinteles! Tefal Ingenio este partenerul tau de incredere cand vine vorba de gatit ingenios.

Bucataria ta alege Ingenio!

Ca un adevarat profesionist in arta culinara, iti doresti ca orice sesiune de cooking sa aiba loc in ordine desavarsita, la cele mai inalte standarde. Dar ce faci daca nu ai la dispozitie spatiul de lucru din marile restaurante? Scoti din maneca cel mai important as: Tefal Ingenio, inovatia care iti permite sa iti alegi oricat de multe vase de gatit doresti pentru ca le poti depozita in mod ingenios si vei obtine cu pana la 50% mai mult loc in dulap, comparativ cu vasele de gatit traditionale. Totul, doar cu un singur click! J

Datorita manerului detasabil, vasele de gatit Ingenio sunt versatile si pot fi folosite cu usurinta pe plita, in cuptor, pe masa sau in frigider.

Simplu si gustos! Pregateste, in doar cativa pasi simpli o reteta de cartofi sote cu vita si sos béarnaise, intr-un stil aparte, cu vasele de gatit inovatoare Ingenio.

The secret recipe?

Intr-o cratita Ingenio, fierbe cativa cartofi, potriveste-i cu sare si acopera-i cu un capac. Intr-o tigaie Ingenio, incalzeste uleiul si untul, adauga carnea si ceapa. Gateste carnea timp de 5 minute pe fiecare parte, dupa care strecoara cartofii si adauga-i in tigaie, langa carne.

Foloseste manerul detasabil si transfera tigaia in cuptorul preincalzit la 180°C. Detaseaza manerul si lasa carnea de vita si cartofii in cuptor timp de 15 minute, la 180°C.

In alta cratita, pregateste o reductie din otet, tarhon si ardei zdrobit. Opreste sursa de caldura, adauga galbenusurile de ou si bate cu telul. Cand sosul sabayon se ingroasa si formeaza o spuma, adauga unt, putin cate putin.

Cu acelasi maner detasabil, scoate tigaia cu carnea de vita si cartofii din cuptor. Feliaza carnea si asaz-o inapoi in tigaie, langa cartofi. Foloseste aceeasi tigaie pentru a servi si nu uita sa aduci la masa si sosul béarnaise.

Ready for something delicious? Vasele de gatit Ingenio se transforma in vase pentru servire imediat ce manerul este detasat, fara sa fie nevoie sa transferi ce ai gatit intr-un alt recipient.

Good to know! Poti transporta preparatele fara griji, deoarece manerul inteligent poate sustine o greutate de pana la 10 kg.

In plus, manerul inteligent se potriveste oricarui vas de gatit Ingenio, indiferent de forma sau dimensiune, astfel incat singura ta grija ramane alegerea retetei cu care vrei sa-ti impresionezi prietenii de pe social media.

Tehnologia patentata Thermo-Spot iti va spune cand tigaia a atins temperatura optima pentru a incepe sa gatesti, in timp ce invelisul antiaderent nu va lasa niciun preparat sa se lipeasca.

Esti gata de runda a doua? Delicioasa vita poate fi depozitata fara griji in frigider, datorita capacului Ingenio ce o pastreaza fresh pentru discutii tarzii.

Let’s cook ingenious!

Despre Tefal®:

Tefal, ingeniozitate acasa

De peste 60 de ani, Tefal vine in intampinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate si sanatoase, cu rezultate garantate. De la vase de gatit la aparate electrice si de calcat, Tefal ofera solutii inovatoare si practice pentru a-ti face viata mai usoara si pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine si pentru cei dragi.

Pentru mai multe informatii, viziteaza www.tefal.ro, www.facebook.com/TefalRomania sau https://www.instagram.com/tefalromania/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *