Compania Audio Pro continua explorarile initiate de celebrii sai predecesori si urca ultima treapta care constituia pragul final catre un nivel optim de calitate a sunetului.

De la Thomas Edison, pana la fizicianul Georges Cabasse si inventatorul Ray Dolby, istoria tehnologiei in ceea ce priveste redarea sunetului este rescrisa de o companie suedeza ce aduce in prim-plan un sistem audio remarcabil printr-un aspect pe care niciunul dintre predecesorii sai nu l-a obtinut pana acum : perfectiunea. Daca prolificul Edison nu si-a desavarsit totusi fonograful, lasandu-l posteritatii intr-o forma de calitate slaba a sunetului, iar Ray Dolby a oferit specialistilor care i-au urmat pasii provocarea de a-i completa inventia in domeniul sistemului de atenuare a zgomotului, brandul Audio Pro atinge un nivel de performanta si calitate care ii confera dreptul de a-si revendica titulatura de “trend setter”, extrapolata din fascinanta lume a modei.         

Interpretarea realizata din unghiul stilistului “fashion-addicted” nu este intamplatoare, fiind perfect justificata de look-ul stylish al produselor ce depasesc tiparul clasic stabilit de compania Cabasse, recunoscuta la nivel international ca inventatoare a boxelor. Era nevoie de tusa de maestru a suedezilor, in contextul reeditarii mitului viking, pentru a desavarsi ceea ce predecesorii sai au creat, ridicand procedeul aparent banal de a oferi ambienta sonora la rangul de arta.

Compania Audio Pro continua explorarile initiate de celebrii sai predecesori si urca ultima treapta care constituia pragul final catre un nivel optim de calitate a sunetului. Sistemele audio concepute ca o replica la provocarea lansata de inventatorii americani, lanseaza ecourile scandinave dincolo de barierele geografice si initiaza o adevarata revolutie muzicala la nivel international prin conceptul de boxa activa wireless digitala. Audio Pro atinge astfel ambele obiective stabilite in stadiu incipient, reusind atat sa obtina redarea sunetului la calitate optima hifi, cat si sa asigure clientilor sai o modalitate accesibila de a-i utiliza produsele.

Mai mult decat atat, suedezii reinventeaza principiile estetice pe baza carora este proiectat designul sistemelor audio concurente, demonstrand ca este posibil un look inovator, sic, stylish, glamorous, care unicizeaza locuinta clientului si ii confera o altfel de ambienta sonora…O muzica in tinuta de gala, cu acea “tenue” aristocratica  pe care numai textura fina a pielii albe i-o poate oferi…Sub raport estetic si functional, compania suedeza reuseste acele tuse de final necesare in orice capodopera sau proces de creatie, revendicandu-si dreptul la un omagiu binemeritat. Audio Pro creeaza  produse care vizeaza un inalt impact emotional, fiindca, asa cum afirma chiar vocea din umbra acestor unice sisteme audio, “this is where our heart is”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *